maandag 9 mei 2016

Groene pesto van Tamara

Pesto uit een potje bevat vaak suiker en het allerlekkerste is toch zeker om het zelf te maken.
Gelukkig is het heel eenvoudig, want van ingewikkelde recepten hou ik helemaal niet.

Dit recept is voor groene pesto. Met deze pesto kan je dan weer in een handomdraai een lekker recept in elkaar zetten, want het mooie is dat je de pesto in een afgesloten bakje 2 weken kan bewaren.

Het recept komt van mijn zusje die ook een eigen blog heeft met recepten die lactosevrij, suikervij, glutenvrij en vegetarisch zijn: http://endometriosedieetrecepten.blogspot.nl/

Je hebt nodig:

Plantje basilicum
12 eetlepels olijfolie
3 tenen knoflook
4 eetlepels geroosterde pijnboompitten
50 gram Parmezaanse kaas
zout en peper

Rooster de pijnboompitten: doe dit in een koekenpan zonder olie

Maal de pijnboompitten, kaas knoflook, basilicum en de olijfolie met een staafmixer

Breng op smaak met een beetje zout en peper


Eet smakelijk!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten