dinsdag 5 april 2016

Hartige Taart

Vandaag had ik trek in een hartige taart en heb dit recept zelf samengesteld. Het is niet iets wat je elke dag moet eten, want er zitten wel wat calorie├źn in,maar als je een klein stukje neemt met daarnaast een lekkere salade dan kan het best hoor.

Je hebt nodig:

2 grote stukken kipfilet
Italiaanse kruiden
olijfolie
zak Italiaanse groenten
2 teentjes knoflook
3 eieren
half kuipje roomkaas
geraspte geitenkaas
9 plakjes bladerdeeg
beetje havermout

Bak de kip in de kruiden en de olijfolie,
dan de groenten en de knoflook erbij en goed bakken.
3 eieren en roomkaas los klutsen en door de kipgroentenmengsel doen en meteen van het fornuis halen.

Je schept alles in een bakblik die je hebt bedekt met bladerdeeg.Het bakblik even invetten van te voren en op de bladerdeeg doe je een laagje havermout.

Je strooit over het mengsel een half zakje geitenkaas en bedekt het met bladerdeeg tot de taart dicht is.

Dan zet je het 45 minuten in een voorverwarmde oven op 220 graden.

Serveer het met een lekkere groene salade.


Eet smakelijk!!

Mijn dochter van 5 jaar riep bij het eten van de taart: mam je maakt van die lekkere recepten!! Lief he?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten