zaterdag 2 april 2016

Appelmoescake/ brood

Na het veel gegeten bananenbrood ga ik vandaag de appelmoescake proberen van de site:Uit Paulines keuken.

Ik heb in de AH biologische appelmoes gevonden waar geen toegevoegde suikers in zitten, dus dat is helemaal top!

Het recept volgens Paulines keuken:

100 gram havermout
50 gram amandelmeel/ boekweitmeel
3 eieren
250 gram appelmoes
50 gram rozijnen
40 gram gehakte pecannoten of andere ongezouten noten
snufje zout
2 theelepels kaneel
halve eetlepel kokosolie

Klop eerst de eieren in een kom. Spatel dan de meel, havermout en de zout erdoorheen.
Daarna de appelmoes, de kaneel en de bakpoeder, de kokosolie, de gehakte pecannoten en de rozijnen.

Doe het beslag in een bakblik en bak de appelmoescake voor 45 minuten op 180 graden.


Eet smakelijk!



Geen opmerkingen:

Een reactie posten