zaterdag 19 september 2015

Bananenbrood in een andere versie en gluten- en lactosevrij.

Hier worden heel veel bananenbroden gegeten, omdat het lekker en gezond is als tussendoortje, als ontbijt, als lunch. Elke keer hetzelfde eten gaat vervelen, dus heb ik een andere versie geprobeerd en deze wil ik toch met jullie delen. Er gaat geen boter of kokosolie of melk in en de structuur is door een andere bereidingswijze ook anders.

Je hebt nodig:
3 rijpe bananen
3 eieren
50 gram dadels
appel in kleine stukjes
kaneel
150 gram amandelmeel  of ander meel
1,5 theelepel bakpoeder
snufje zout
klein beetje agavesiroop

De bananen, de eieren en de dadels maak je fijn met de staafmixer, de rest roer je erdoorheen en dan gaat het voor 45 minuten in een voorverwarmde oven op 175 graden.


Eet smakelijk!!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten