zondag 9 augustus 2015

Superlunch! Maaltijdsalade met gerookte zalm!

Vis bevat veel essentiƫle vetzuren en vooral vette vis, dus heel belangrijk om te eten.
Vanmorgen stond ik voor de koelkast en wilde een nieuwe maaltijdsalade maken met de groenten die ik in huis had en daarin gerookte zalm.
Op vakantie heb ik veel gebakken courgette gegeten, dus dat wilde ik er ook in verwerken.
Er zit ook het kruid kurkuma in wat ontstekingsremmend is, het is dan wel belangrijk dat je het gebruikt met zwarte peper en olie.

Je hebt nodig voor 1 persoon :

Halve courgette in plakjes gesneden
Halve rode paprika in reepjes gesneden
peper en kurkuma
olijfolie en balsamicoazijn
reepjes gerookte zalm
2 handjes bladsla

De paprika en de courgette bakken in een beetje olie met peper en kurkuma.
Op een bord 2 handjes bladsla leggen met wat druppels olijfolie en balsamicoazijn.
Daarop de reepjes gerookte zalm en daarop de gebakken courgette en rode paprika.




Eet smakelijk!!



Geen opmerkingen:

Een reactie posten