woensdag 1 april 2015

Zalm met doperwtjes...............

Ja zalm met doperwtjes en ....................ik heb zitten smullen.
Het is een recept uit de A.Vogel lentekuur.

Je hebt nodig:
1 portie zalm
250 gram doperwtjes uit de vriezer
2 handjes rucola of jnge bladsla
50 gram zilvervliesrijst
lepeltje kokosolie of klontje roomboter
zeezout en peper

Kook de rijst volgens verpakking
Warm de doperwtjes in een pannetje
Als de doperwtjes warm zijn voeg je de sla, klontje kokosolie, zout en peper toe.
Dit pureer je met een staafmixer.
Ondertussen bak je de zalm met een beetje peper en zout.
Je mixt de doperwtenmix door de rijst en serveert het op een bord door het in een kopje te doen en deze om te draaien op het bord.
Met de zalm erbij en je hebt een heerlijke gezonde maaltijd!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten